would have to go on 60-day DL to not count on 25-man roster, but he pitched in 2013 after TJ in 2012, with pretty good numbers, so he's not hurt anymore so they can't do this. You mean 60-day DL to not count on the 40-man roster and 15 day DL for 25 man, right? Or is there a different rule for rule 5 pickups? you're right, 15-day /25-man, 60-day /40-man, theres not a different rule for rule 5, I just had a brain fart